Controle op illegale prostitutie in Vlissingen

Toegevoegd: 12-12-2019, 09.42 uur

Controle op illegale prostitutie in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft woensdag in Vlissingen een controle gehouden op illegale prostitutie. Hierbij zijn ten minste drie gevallen van illegale prostitutie geconstateerd.

De controle werd samen met agenten van de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) uitgevoerd. De politie let hierbij op illegale prostitutie en mensenhandel. Zonder vergunning van de gemeente mag een huis niet als bordeel worden gebruikt. Als dat toch gebeurt, stelt de politie een bestuurlijke rapportage op, waarna de gemeente kan besluiten verdere actie te ondernemen.

De politie verzoekt mensen die illegale prostitutie in hun wijk vermoeden contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750