Grote partij illegaal vuurwerk ontdekt in Terhole

Toegevoegd: 12-12-2019, 16.01 uur

Grote partij illegaal vuurwerk ontdekt in Terhole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERHOLE - In de schuur bij een woning aan de Hoofstraat in Terhole is donderdagmorgen tijdens een inval een grote partij illegaal vuurwerk ontdekt.

Agenten deden donderdagochtend een instap in de woning nadat via Meld Misdaad Anoniem een tip was binnengekomen dat er in of bij deze woning een grote partij illegaal vuurwerk opgeslagen zou liggen.De officier van justitie gaf de agenten toestemming om binnen onderzoek te doen.

De tip bleek te kloppen want in de schuur werd 180 kilo zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen. De partij illegaal vuurwerk is door een gespecialiseerd transportbedrijf afgevoerd en wordt vernietigd. De bewoner van de woning is aangehouden en zal vandaag worden gehoord door rechercheurs.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (23-12-2019 om 08:39)
Als de overheid een cobra 3 bp2 buskruit afkeurt omdat het te hard knalt. Dan mag van mij de hele traditie afgeschaft worden. Als ik nies maak ik nog meer DB. Nederland denkt maar dat ze alles onder controlle krijgen door alles te verbieden. Maar ze maken het alleen maar erger. Kijk naar duindorp, prachtig. Als vuurwerk afgeschaft word hoop ik dat Nederland er uit ziet als duindorp, al weet ik dat dat een utopie is.
exportzeeuw (12-12-2019 om 18:12)
zonde van dat vuurwerk,maar goed dat het uit de handel is genomen zodat onze traditie misschien nog behouden blijft. en wij lekker legaal kunnen stoken!