Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Waterleiding gesprongen bij ziekenhuis Goes

Toegevoegd: 12-12-2019, 16.12 uur
Waterleiding gesprongen bij ziekenhuis Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Goes hebben ze donderdagochtend te kampen gekregen met een gesprongen waterleiding. Het ziekenhuis is wel gewoon open.


De melding van de lekkage bij het ziekenhuis aan de 's-Gravenpolderseweg werd rond 09.15 uur ook gemeld bij de brandweer. Die rukte vanaf de post Oranjeweg in Goes uit om te helpen.

Vanwege de gesprongen leiding moet volgens het ADRZ gebruik worden gemaakt van de noodvoorziening. Om te zorgen voor voldoende water is een noodleiding aangelegd. "De kwaliteit van de zorg blijft gewaarborgd, al vragen we in het ziekenhuis spaarzaam water te gebruiken", aldus het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750