Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 156 km

OM: TBS aanrander en verkrachter verlengen

Toegevoegd: 12-12-2019, 16.18 uur
OM: TBS aanrander en verkrachter verlengen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De tbs met dwangverpleging die de 37-jarige Terneuzenaar M. B. in 2006 werd opgelegd, moet zou met twee jaar moeten worden verlengd. Dat vindt de officier van justitie die, mede op advies van deskundigen, de rechtbank hier nu toe heeft verzocht.​


B. kreeg dertien jaar geleden behalve die tbs ook drie jaar cel opgelegd. Dat gebeurde vanwege het aanranden van zeker dertien meisjes. Die aanrandingen vonden in de laatste weken van 2005 plaats in de omgeving van Hoek en Terneuzen. De aanrandingen vonden voornamelijk in het donker plaats. Bij de brug bij Sluiskil werd toen 17-jarig meisje van de fiets getrokken en een aantal keren verkracht.

Tijdens de behandeling van zijn zaak had B. verklaard het liefst in het donker zijn slag te slaan omdat de pakkans dan klein was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (13-12-2019 om 02:09)
verlengen met 30 jaar. zulke figuren moet je nooit meer vrijlaten. die aangerande personen hebben ook levenslang. behandeling van verkrachters is zinloos en peperduur.
ger (12-12-2019 om 20:16)
dit soort crimi's zouden nooit meer vrij mogen komen, meestal gaat dit soort laaglevers gewoon weer door met hun superslechte "gewoontes" en zijn niet te behandelen vraag maar aan de vele slachtoffers nadat dit soort "genezen"is verklaart..