www.hvzeeland.nl

Gewonden bij botsing 5 auto's A58 Oost-Souburg

Toegevoegd: 13-12-2019, 08.45 uur

Gewonden bij botsing 5 auto's A58 Oost-Souburg
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG- Bij een kettingbotsing op de A58 tussen Oost-Souburg en Ritthem zijn vanochtend meerdere personen gewond geraakt.

Ter hoogte van bedrijventerrein Oost-Souburg kwamen omstreeks 07.15 uur meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Na de melding werden verschillende ambulances met spoed ter plekke gestuurd. Ook de brandweer van Oost-Souburg is inmiddels opgeroepen om hulp te verlenen.

Zeker vijf voertuigen raakten beschadigd en twee personen werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De vijf beschadigde voertuigen zijn getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. Eén rijstrook moest tijdelijk worden afgesloten. De weg is inmiddels weer vrij.

Boetes
Tijdens de afhandeling van het ongeluk schreef de politie overigens verschillende bekeuringen uit voor weggebruikers die vanuit hun auto het ongeluk proberen te filmen. Het vastleggen van een ongeluk is niet verboden maar het vasthouden van de mobiele telefoon tijdens het rijden uiteraard wel. Daarom kregen ze een boete van 249 euro, zo laat de politie weten.