Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 134 km

Motorrijder A58 botste niet met anderen

Toegevoegd: 13-12-2019, 09.21 uur - Update: 13-12-2019, 10.14 uur
De motorrijder belandde naast de A58 in de bosjes.
De motorrijder belandde naast de A58 in de bosjes.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De motorrijder die gisteren ernstig gewond raakte op de A58 bij Kapelle is niet in botsing gekomen met andere voertuigen. Dat is althans de voorlopige conclusie van het politie-onderzoek.


De motorrijder, een 78-jarige inwoner van Wagenberg, reed van de snelweg en belandde een stuk lager in de bosjes. Dat gebeurde ter hoogte van het viaduct bij de afslag Vierwegen (35, 's-Gravenpolder/Kapelle). Het ongeluk werd rond 13.45 uur gemeld maar gebeurde mogelijk al even daarvoor.

Na de melding werd vrijwel direct ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Deze landde op de snelweg. Het slachtoffer werd met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd maar de arts van het traumateam reed wel mee in de ambulance.

“Uit het eerste onderzoek op de plaats van het ongeval lijkt er geen sprake te zijn dat er andere voertuigen bij het ongeval betrokken zouden zijn”, zo meldt de politie vanochtend. Het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk loopt nog.

Na het ongeluk was de snelweg eerst nog deels open, later werd de weg volledig afgesloten. Rond 15.15 uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750