Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeluk A58 Kapelle overleden

Toegevoegd: 13-12-2019, 10.09 uur - Update: 13-12-2019, 10.10 uur
De motorrijder is inmiddels aan zijn verwondingen overleden.
De motorrijder is inmiddels aan zijn verwondingen overleden.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De motorrijder die gisteren zwaargewond raakte bij een eenzijdig ongeluk op de A58 ter hoogte van Kapelle is overleden. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het slachtoffer is een 78-jarige man uit Wagenberg. Hij kwam uit de richting van Vlissingen en reed bij het viaduct Vierwegen toen hij van de weg raakte en in de lager gelegen bosjes terecht kwam. Het ongeluk werd rond 13.45 uur gemeld maar gebeurde mogelijk al even daarvoor.

Na de melding werd vrijwel direct ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Deze landde op de snelweg. Het slachtoffer werd met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd maar de arts van het traumateam reed wel mee in de ambulance.

“Uit het eerste onderzoek op de plaats van het ongeval lijkt er geen sprake te zijn dat er andere voertuigen bij het ongeval betrokken zouden zijn”, zo meldt de politie vanochtend. Het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk loopt nog.

Na het ongeluk was de snelweg eerst nog deels open, later werd de weg volledig afgesloten. Rond 15.15 uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Speelziek (13-12-2019 om 23:39)
Nabestaanden gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte
maljaars (13-12-2019 om 21:45)
triest veel sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren