Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Twee mannen opgepakt voor diefstal telefoons

Toegevoegd: 14-12-2019, 18.45 uur
Twee mannen opgepakt voor diefstal telefoons
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden voor diefstal van meerdere mobiele telefoons in Middelburg.


Bikers werden in het horecagebied aangesproken door een vrouw waarvan haar iPhone was gestolen. Met behulp van de ‘find my iphone’ app kon het toestel worden gevolgd. Deze bleek zich te verplaatsen van een horecagelegenheid aan de Markt naar een horecagelegenheid aan de Vlasmarkt.

Het slachtoffer gaf ondertussen een duidelijk signalement van de daders waarna de twee mannen konden worden opgepakt. Bij één van de verdachten werden vier telefoons aangetroffen, waaronder de bewuste iPhone. Deze kon direct aan de vrouw teruggeven worden.

Tijdens het onderzoek werd door een horecamedewerker gemeld dat er gedurende de avond meerdere mensen zich bij hen hadden gemeld met de mededeling dat hun telefoon was gestolen. Drie van de vier telefoon zijn inmiddels weer bij hun rechtmatige eigenaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (17-12-2019 om 07:15)
Het word steeds gekker om telefoons te stelen van andere mensen dus tegenwoordig verstandig om het thuis te laten,wat natuurlijk niet de bedoeling daar van is.
bram goeree (15-12-2019 om 01:26)
het gaat lekker de laatste tijd in Middelburg