Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Auto op spoor legt treinverkeer plat

Toegevoegd: 15-12-2019, 12.08 uur
De auto moest door een takelwagen van het spoor gesleept worden.
De auto moest door een takelwagen van het spoor gesleept worden.
© Foto: Politieteam Oosterscheldebekken
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een auto op de spoorrails in Goes heeft gisteravond het treinverkeer stilgelegd. De auto was op de spoorwegovergang van de Buys Ballotstraat te vroeg afgeslagen en het spoor opgereden.


Het voertuig kwam op de rails vast te zitten. Het treinverkeer is direct stilgelegd en de politie heeft de bestuurder uit zijn auto geholpen. De auto moest door een takelwagen van het spoor gesleept worden.

Na een controle van het spoor is het treinverkeer een uur later, rond 22.30 uur, hervat. De politie heeft het rijbewijs van de bestuurder ingenomen en overgedragen aan het Centraal Bureau Rijvaardigheid ter controle van de rijvaardigheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (17-12-2019 om 06:54)
Onvoorstelbaar om daar vast te zitten met je auto op de spoorwegovergang vast te komen zitten,gelukkig is alles goed afgelopen het had ook anders kunnen zijn
Peter Lastdrager (16-12-2019 om 05:26)
Ik kan mij gewoon niet voorstellen hoe je je hier nou in kan vergissen.
Cookie-instellingen beheren