Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Man gestoken bij ruzie Scheldestraat Vlissingen

Toegevoegd: 15-12-2019, 12.15 uur
De verdachte is nog niet aangehouden.
De verdachte is nog niet aangehouden.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In de Scheldestraat in Vlissingen vond afgelopen nacht een ruzie plaats waarbij een 22-jarige man uit die plaats werd gestoken. De politie heeft een verdachte in beeld, maar deze is nog niet aangehouden.


Rond 02:00 uur ontving de meldkamer een melding van onenigheid waarbij gestoken zou zijn. Agenten troffen op de Scheldestraat de 22-jarige man aan die gewond was. Hij werd door het personeel van de ambulancedienst geholpen, maar daarna wilde de man weg. Hij wilde geen aangifte doen.

De politie vindt het incident ernstig genoeg om zonder aangifte een onderzoek in te stellen. Agenten zochten naar de tegenpartij, een 35-jarige man uit Vlissingen. Hij was niet thuis, maar de politie heeft bekend gemaakt dat hij gezocht wordt. Het is aan het Openbaar Ministerie hoe deze zaak verder wordt afgewikkeld.

De politie stelt vandaag ook een buurtonderzoek in, en is op zoek naar getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (17-12-2019 om 07:03)
Wat vreemd als zo behandelt word met messteken verwond raakt en daar voor geen aangifte te doen bij politie,dan moet daar toch veel meer achter zitten en dat gebeurd dan in de nacht om 02.00 uur geen normaal gebeuren,gelukkig der de politie het wel heeft aan gegeven,
Cookie-instellingen beheren