Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 85 km

Bestelauto belandt in sloot, één gewonde

Toegevoegd: 16-12-2019, 12.07 uur
De bestelauto is door een bergingsbedrijf weggesleept. De bestelauto is door een bergingsbedrijf weggesleept.
De bestelauto is door een bergingsbedrijf weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De hulpdiensten zijn maandagmorgen massaal uitgerukt na een melding van een ongeluk op de Grote Kreekweg (N690) in Hulst.


Rond 10.50 uur raakte een bestuurder van een kleine bestelauto ter hoogte van de rotonde met de Wittebrugstraat van de weg en kwam in een brede sloot tot stilstand. Omdat het overtuig deels in het water stond werden er naast twee ambulances ook twee brandweervoertuigen ingezet. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar de komst hiervan bleek niet noodzakelijk. De brandweer heeft geassisteerd bij het bevrijden van het slachtoffer.

Er is één persoon met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestelauto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en weggesleept. Over de toedracht van het ongeval is verder niks bekend gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren