Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 45 km

Politie zoekt getuigen van botsing Terneuzen

Toegevoegd: 17-12-2019, 19.04 uur
De schade is volgens de politie ongeveer tienduizend euro.
De schade is volgens de politie ongeveer tienduizend euro.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Tractaatweg bij Terneuzen die eind oktober plaats vond. Eén van de bestuurders is na deze aanrijding doorgereden.


Het ongeval gebeurde rond 18.00 uur. Een 53-jarige bestuurster uit Terneuzen stond met een Audi voor het verkeerslicht aan het einde van de Tractaatweg voor de Guido Gezellestraat. Toen het verkeerslicht op groen ging, reed ze door en ontstond op de kruising een botsing met een witte bestelbus. Vermoedelijk negeerde deze bestuurder een rood verkeerslicht. De Audi liep een flinke schade op. De vrouw deed aangifte bij de politie.

Ondanks dat dit ongeval zo lang geleden heeft plaatsgevonden, probeert de politie deze zaak nog op te lossen en is nog op zoek naar getuigen. De schade is volgens de politie ongeveer tienduizend euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (18-12-2019 om 11:42)
Wanneer gaan ze daar eens camera's zetten, door rood rijden en niet geregistreerd? Er staan veel camera's, maar mag op nog veel meer plekken. En wat men soms ook geen erg in heeft is, dat je niet zomaar de kruising op mag rijden, die moet eerst leeg zijn en waar zij vandaan kwam staan ook nog eens haaientanden. Dat de ander doorrijdt na een ongeval is al helemaal uit den boze. Was er een foto gemaakt van de auto die door rood reed hadden ze het kenteken gezien. Haast zeker!!!
Cookie-instellingen beheren