Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Brandweer bevrijdt twee personen na ongeluk

Toegevoegd: 17-12-2019, 22.11 uur
Door: Tim Koster

OUDELANDE - De brandweer van Baarland is dinsdagavond opgeroepen om de inzittenden van een personenauto te bevrijden na een ongeluk in Oudelande.


Het ongeluk gebeurde rond 21.20 uur op de Hellenburgstraat. Door nog onbekende oorzaak botste de bestuurder van het voertuig tegen een boom en kwam in een sloot tot stilstand. Het voertuig kwam hierbij op zijn zijkant terecht. Eén ambulance werd met spoed ter plekke gestuurd. Ook de brandweer rukte met spoed uit voor de melding van een beknelling.

De brandweer heeft ter plekke geassisteerd om de inzittenden uit het voertuig te bevrijden. De twee inzittenden, een man en een vrouw, konden zelf naar de ambulance lopen. Het medische personeel van de ambulance heeft het duo nagekeken op verwondingen en overgebracht naar een ziekenhuis.

Het voertuig zal moeten worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (17-12-2019 om 23:48)
Nu ziet het er goed uit voor de twee personen hoop voor ze dat het ook zo blijft. Je weet maar nooit. Maar één ding is zeker. Glad door op vriezing kan het niet zijn. Het is nu nog 12.8 graden om 23.47 uur.
Cookie-instellingen beheren