Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto-inbrekers Terneuzen duidelijk in beeld

Toegevoegd: 17-12-2019, 23.11 uur
Volgens de politie is het goed mogelijk dat het duo vaker toeslaat.
Volgens de politie is het goed mogelijk dat het duo vaker toeslaat.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Twee auto-inbrekers die begin oktober toesloegen in parkeergarage Theaterplein in Terneuzen zijn gefilmd. In het tv-programma Opsporing Verzocht werden die beelden vertoond.


Op de beelden is te zien dat de mannen op 3 oktober via de ingang aan de Nieuwstraat binnenkomen rond 18.30 uur. Ongeveer een kwartier later gaan ze naar buiten met waardevolle spullen uit een leeggeroofde auto. Na amper drie minuten gaan ze weer de garage binnen. Volgens de politie hadden ze waarschijnlijk de tweede auto waarvan ze het ruitje zou in tikken al op het oog, want de tweede keer zijn ze veel sneller klaar. Na een minuut of vier wandelen ze met de tweede buit naar buiten.

De daders lijken sommige camera's te hebben opgemerkt. Ze doen daarom bij de entree hun best hun gezicht te verbergen. Maar andere camera's hebben ze kennelijk niet gezien: in het trappenhuis zijn ze wel duidelijk in beeld.

Volgens de politie is het goed mogelijk dat het duo vaker toeslaat, ook op andere plekken in het land.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (19-12-2019 om 16:55)
Op 3 Oktober !!!!!!!!!!!!!!!! gebeurd. En nu pas eind December beelden laten zien. Dit is vragen om, nooit opgelost, Volgende keer: andere dag op de TV laten zien.
AntiGSM (18-12-2019 om 22:54)
Leuk hè die open grenzen?? We zijn er echt op vooruit gegaan! Hele dagen zie je buitenlandse kentekens door Terneuzen schuiven het lijkt af en toe dat je op vakantie bent in eigen land....
Danny (18-12-2019 om 15:34)
Mooi in beeld! Weer eens wat anders dan die klimaatgekkies.
bram goeree (18-12-2019 om 12:17)
maar waarom nu pas een paar maanden later pas de beelden ?had dit niet veel eerder gekund en gemoeten ?
AD. (18-12-2019 om 10:37)
Deze lui komen duidelijk uit oost europa .
Bastiaan (18-12-2019 om 09:48)
Helaas moet er weer vastgesteld worden,dat het weer dieven zijn met een andere cultuur,wel jammer voor degene die normaal ingeburgerd zijn
Cookie-instellingen beheren