Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Tholen sluit zich aan bij Meld Misdaad Anoniem

Toegevoegd: 18-12-2019, 15.27 uur
Marc Janssen en burgemeester Ger van de Velde-de Wilde
Marc Janssen en burgemeester Ger van de Velde-de Wilde
© Foto: Gemeente Tholen
Door: Roland de Jong

THOLEN - Op 1 januari 2020 sluit de gemeente Tholen zich aan bij Meld Misdaad Anoniem. Hierdoor worden meldingen die relevant zijn voor de gemeente ook naar de gemeente gestuurd.


Meld Misdaad Anoniem is het onafhankelijke meldpunt waar iemand anoniem informatie kan geven over criminaliteit en misdaad. De anonimiteit van de melder staat hierbij altijd centraal. De identiteit van de melder wordt dan ook niet vastgelegd.

Iemand kan bij  Meld Misdaad Anoniem bijvoorbeeld een anonieme melding doen over drugshandel, geweld, fraude met uitkeringen of milieucriminaliteit. Zo levert de melder een bijdrage aan de veiligheid in de eigen omgeving.

Voor de nieuwe samenwerking met Tholen is vandaag een convenant gesloten tussen Meld Misdaad Anoniem. Burgemeester Ger van de Velde-de Wilde en Marc Janssen van Meld Misdaad Anoniem zetten hun handtekeningen onder het document dat bij de samenwerking hoort.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750