Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Elf bekeuringen bij verlichtingscontrole Middelburg

Toegevoegd: 18-12-2019, 18.02 uur
Elf bekeuringen bij verlichtingscontrole Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het kader van de campagne 'Zet je licht aan' heeft de politie woensdagochtend in Middelburg diverse bekeuringen uitgedeeld aan mensen die zonder de juiste fietsverlichting reden.


Politiemensen controleerden op de kruising van de Poelendaelesingel en Het Groene Woud. Ze betrapten daar 11 personen die geen (goede) fietsverlichting voerden. Zij kregen van de controlerende agenten allemaal een bekeuring.

Voer je geen deugdelijke fietsverlichting, dan kan dit resulteren in een boete van 55 euro (exclusief 9 euro administratiekosten).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
a (19-12-2019 om 08:21)
Goede actie. Moet veel meer en vaker op gecontroleerd worden. Je schrikt je te pletter als er ineens een fietser … met donkere kleding en zonder verlichting... voor je wielen opduikt . En als ik de fietser aanreed ben ik de schuldige
camiel (18-12-2019 om 20:25)
goede aktie. Nu nog op het jaagpad. Kom er iedere ochtend tegen. Zonder licht of rij er enkele voorbij die geen achterlicht hebben. Anderen gebruiken de mobiele telefoon als voorlicht.
Cookie-instellingen beheren