Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ramt slagbomen brug Philipsdam

Toegevoegd: 19-12-2019, 09.21 uur
Auto ramt slagbomen brug Philipsdam
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de Philipsdam (N257) tussen Bruinisse en Sint Philipsland is woensdag een automobilist door enkele slagbomen gereden.


Op de hoofdrijbaan van de Krammerbrug bij de Krammersluizen raakte de bestuurder rond 13.00 uur twee slagbomen. Hierdoor ontstond schade aan het voertuig. Ook de slagbomen raakten beschadigd. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar de bestuurder van de auto bleek volgens een woordvoerder van de politie niet gewond te zijn geraakt.

Medewerkers van het sluizencomplex hebben één van de beschadigde slagbomen weggehaald. De andere kon worden teruggehangen. De auto is opgehaald door een bergingsbedrijf. Waardoor het ongeluk precies gebeurde, is niet duidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren