Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

659 Euro boete na ongeval onder invloed

Toegevoegd: 20-12-2019, 09.45 uur
659 Euro boete na ongeval onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een automobilist die onder invloed verkeerde is donderdagavond met zijn personenauto van de weg geraakt en in een sloot beland.


Het ongeluk gebeurde bij de N660 (Middelburgsestraat-Koudekerkseweg) tussen Middelburg en Koudekerke. Volgens de politie raakte de bestuurder door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Hij raakte niet gewond maar zijn Ford Focus liep flink wat schade op en is volgens de politie vermoedelijk zelfs total loss.

De bestuurder van de auto bleek te hebben gereden onder invloed. Hij kreeg een boete van 659 euro opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (20-12-2019 om 17:05)
Mooi! Boete mag van mij hoger maar wordt toch al redelijk gestraft omdat de verzekering NIETS zal betalen, dat is dan weer wel goed geregeld!
Kees (20-12-2019 om 16:30)
Hij komt er nog goed mee weg. Ik ken mensen in mijn kennissenkring die hun rijbewijs een half jaar kwijt waren en werden aangemeld bij het CBR voor een verplichte cursus alcohol en verkeer van rond de 1500 euro meen ik en 3 dagen cursus. En uiteraard de auto kwijt zoals hier. En ook niet verzekerd want je hebt gedronken.
Japie 12 (20-12-2019 om 13:31)
Goedzo ! Nu van het CBR nog een rijverbod van 2 jaar.. De autoschede word ook niet vergoed dus eigen schuld ! NIEMAND maf met drugs op rijden , wiet is en blijft ook troep achter stuur.. Helaas heeft het 50 jaar geduurd zo'n beetje voordat er een drugstest kwam... Zelfs op de fiets mag je niet blowen snuiven of alcohol gebruiken.. Van de week was er man op TV die ging verstandig met de fiets na de kerstborrel naar huis zei hij !!! Ook dat is VERBODEN, je bent ook op de fiets een weggebruiker dus uitgaan en fietsen is OOK strafbaar
jan (20-12-2019 om 12:03)
daar komt hij dan heel goedkoop mee weg
Cookie-instellingen beheren