Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumateam verleent assistentie in Rilland

Toegevoegd: 20-12-2019, 11.37 uur - Update: 20-12-2019, 11.44 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Het traumateam uit Rotterdam heeft vrijdagochtend assistentie verleend bij een incident in een woning in Rilland.


Kort voor 10.00 uur werd de ambulancedienst met spoed naar een huis aan de Roerdomp gestuurd. Al snel werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze landde op een veld naast de Krooneend. De arts van het traumateam reed vervolgens in de ambulance mee naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Goes.

Nadat de brandweerploeg van de Goese post Oranjeweg stand-by was gezet bij het ziekenhuis aan de 's-Gravenpolderseweg, steeg de traumahelikopter op om vervolgens te landen op het heliplatform van het ADRZ (foto's 9 en 10). Rond 11.15 uur werd het team doorgestuurd naar een volgend incident in Ooltgensplaat op Goeree-Overflakkee.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WW (20-12-2019 om 15:13)
Ik begrijp nog steeds niet dat de helikopter overal mag landen en opstijgen zonder brandweer, alleen bij het ziekenhuis niet.
Cookie-instellingen beheren