Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje lastiggevallen bij begraafplaats Kapelle

Toegevoegd: 04-12-2006, 22.44 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLE - Op het Spoorpad tussen Goes en Kapelle, iets voor de afslag naar de begraafplaats, werd vandaag een 17-jarig meisje uit de gemeente Kapelle door een onbekende man lastiggevallen.

Zij fietste vanuit Goes in de richting van Kapelle toen een onbekende man met stekelhaar en een lengte van ongeveer 1.80 m, haar van de fiets duwde en vastpakte.

Ze heeft ongeveer een uur, van 16.45 tot 17.45 uur samen met de man op het Spoorpad gestaan. De man heeft haar verder niet aangeraakt. Daarna zag zij kans hem af te leiden en weg te fietsen.

De politie is op zoek naar getuigen en / of mensen die iets op het Spoorpad hebben gezien. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren