Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermoedelijke inbreker opgepakt Middelburg

Toegevoegd: 21-12-2019, 10.01 uur
Vermoedelijke inbreker opgepakt Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg heeft de politie vannacht een man aangehouden na een poging tot inbraak bij een woning. Dat gebeurde nadat de bewoonster van het huis wakker was geworden en de politie had gebeld.


De vrouw belde rond 02.00 uur naar de politie omdat zij hoorde dat er mogelijk werd ingebroken bij haar thuis. Agenten zijn meteen naar de Koningin Julianastraat gereden, want daar zou de inbreker aan het werk zijn. Meerdere agenten hebben in tuinen rondom het huis van de vrouw gezocht en bij de buren troffen ze een man aan die op zijn hurken achter een struik zat. Deze man, een 46-jarige inwoner van Kamperland, is aangehouden op verdenking van poging tot inbraak.

Aan de deur van het betreffende pand werd schade aangetroffen die mogelijk veroorzaakt was met het gereedschap dat door de agenten bij de verdachte werd aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar vandaag gehoord worden. De bewoners van de woning die het mogelijke doelwit van de inbreker was hebben aangifte gedaan. De zaak wordt nog verder onderzocht door de politie.

Eerder deze week waarschuwde de politie op Walcheren overigens nog voor een inbrakenreeks die momenteel aan de gang is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (21-12-2019 om 18:48)
Zou dat de eerste keer zijn van de klootzak om van andere mensen de woning in te breken,gelukkig goed af gelopen door een tip van de vrouw die de politie had gebeld U verdient hier voor een dikke tien.
Cookie-instellingen beheren