Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 130 km

Man met drugs en wapen opgepakt Middelburg

Toegevoegd: 21-12-2019, 11.08 uur
Man met drugs en wapen opgepakt Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 20-jarige Middelburgse automobilist is vannacht opgepakt omdat hij drugs en een verboden wapen bij zich had. Hij reed bovendien onder invloed.


De man werd rond 00.30 uur door surveillerende agenten gecontroleerd op de Westmede in zijn woonplaats. Bij het aanspreken van de bestuurder bleek dat deze onder invloed was van drugs. Hierop werd bij hem een speekseltest afgenomen.

Bij nader onderzoek bleek de man ook een ploertendoder en ruim 24 gram henneptoppen en hasj in zijn auto te hebben. De drugs en het verboden wapen werden in beslag genomen en de man werd aangehouden.

“De man is aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht in drugs te handelen, hij een verboden wapen in zijn bezit had en onder invloed reed van drugs”, zo zegt de politie. De Middelburger is overgebracht naar een politiecellencomplex en wordt daar vandaag gehoord.

Een GGD-arts is vannacht al naar het politiecellencomplex gekomen om bloed af te nemen van de verdachte. De man kreeg een algeheel rijverbod van 24 uur. Voor alle geconstateerde strafbare feiten zal proces-verbaal worden opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (21-12-2019 om 12:33)
opsluiten tot na nieuwjaar alstublieft. en die boete verdient hij toch zo terug. waarom werd de auto niet in beslag genomen ?? slappe hap.
Cookie-instellingen beheren