Man met drugs en wapen opgepakt Middelburg

Toegevoegd: 21-12-2019, 11.08 uur

Man met drugs en wapen opgepakt Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 20-jarige Middelburgse automobilist is vannacht opgepakt omdat hij drugs en een verboden wapen bij zich had. Hij reed bovendien onder invloed.

De man werd rond 00.30 uur door surveillerende agenten gecontroleerd op de Westmede in zijn woonplaats. Bij het aanspreken van de bestuurder bleek dat deze onder invloed was van drugs. Hierop werd bij hem een speekseltest afgenomen.

Bij nader onderzoek bleek de man ook een ploertendoder en ruim 24 gram henneptoppen en hasj in zijn auto te hebben. De drugs en het verboden wapen werden in beslag genomen en de man werd aangehouden.

“De man is aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht in drugs te handelen, hij een verboden wapen in zijn bezit had en onder invloed reed van drugs”, zo zegt de politie. De Middelburger is overgebracht naar een politiecellencomplex en wordt daar vandaag gehoord.

Een GGD-arts is vannacht al naar het politiecellencomplex gekomen om bloed af te nemen van de verdachte. De man kreeg een algeheel rijverbod van 24 uur. Voor alle geconstateerde strafbare feiten zal proces-verbaal worden opgemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Snelle Henkkie (22-12-2019 om 23:43)
Nu missen we alleen nog snelle jaapie jaap&jan!;)
Jaap&jan (22-12-2019 om 01:50)
Wel toevallig dat alleen een jan en een jaap reageren, missen alleen nog een henk.
Wim (21-12-2019 om 18:37)
Zieke jongen zo je hier leest wat de politie hebben gevonden denkt toch een na jongetje wat verknoeit jij je jong leven,jammer dat je rijverbod maar 24 uur is in plaats van 24 jaar gegeven had moeten worden dan had je voldoende tijd om hier over na te denken,ik hoop dat de geld boete enorm hoog hoop te wezen om het af te leren twintig jarig jongetje.
Moeder (21-12-2019 om 16:44)
Een ploertendoder? Als je er ploerten mee kan doden, kun je er ook andere mensen mee doden..? Je zegt toch weleens tegen iemand: jij ploert! Vandaar deze gedachte. Maar zal wel weer iets heel anders zijn...
Mijn mening (21-12-2019 om 15:43)
@jaap, ik sta volledig achter je mening ! Veel te soft in Nederland, dit soort ligt overdag in bed en leven in de nacht. Werken niet en krijgen een uitkering naast hun criminele inkomsten. Dit soort brengt niets voor onze samenleving behalve ellende. en om die reden gelijk opruimen, Is er ook gelijk weer woonruimte voor een normaal persoon.
Jaap (21-12-2019 om 12:49)
Gelijk opruimen, bespaart geld aan rechtszaken en voer voor deze ratten als ze in hun hotelkamer in Torentijd zitten, als het al zover komt met de zieke rechtspraak in dit land. En dan eindelijk Dauwendaele en Zuid eens opschonen, ook Vlissingen en Souburg hebben dringend een schoonmaakbeurt nodig.