Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 282 km

Automobiliste rijdt tegen gevel woning Groede

Toegevoegd: 21-12-2019, 11.18 uur
De schade aan de woning.
De schade aan de woning.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GROEDE - In Groede is vrijdagavond een personenauto tegen de gevel van een woning gereden. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 21.25 op de Scherpbierseweg. Na de melding onderzocht een ambulanceteam de bestuurster van de auto, een 21-jarige vrouw uit Den Bosch, maar zij bleek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. Ze was wel erg geschrokken. Ook de bewoners van het huis waar de auto tegenaan reed kwamen met de schrik vrij.

Volgens de politie verloor de vrouw in een bocht de macht over het stuur. Ze raakte in een slip en botste tegen de woning. De personenauto moest worden getakeld. Een aannemer is ter plekke gekomen om de schade aan de gevel te bekijken. Er was geen instortingsgevaar. De verzekeraar gaat de ontstane schade verder afhandelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-12-2019 om 00:43)
De "macht" over het stuur.....teveel telefoonschermpje zeker! Maar dat zeggen ze niet want dan betaald de verzekering niet! Tegenwoordig verschrikkelijk veel van de vreemde ongevalletjes, iedereen rijdt in de sloot, raakt van de weg enz enz.
Wim (21-12-2019 om 18:13)
Gelukkig goed afgelopen misschien nog niet lang der rijbewijs,blijkbaar teveel snelheid of een onbekende weg.
Cookie-instellingen beheren