Tholenaar aangehouden voor heling scooter

Toegevoegd: 22-12-2019, 09.59 uur

Tholenaar aangehouden voor heling scooter
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

THOLEN - De politie heeft zaterdagavond in Bergen op Zoom een 15-jarige jongen afkomstig uit Tholen aangehouden op verdenking van het helen van een scooter.

Naast de Tholenaar is er ook nog een 18-jarige jongen uit Udenhout aangehouden. De twee worden verdacht van het helen van een scooter. De betreffende scooter was in de nacht van vrijdag op zaterdag gestolgen van een jongeman uit Bergen op Zoom. De jongeman zag de scooter zaterdag rond 18.20 uur weer rijden over de Noordlangseweg in zijn woonplaats. Samen met een bekende hield hij de scooter tegen, hield de bestuurder aan en belde de politie.

Agenten die snel ter plekke waren hebben de bestuurder van de scooter, de 15-jarige jongen uit Tholen, aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. De tweede verdachte werd, in overleg met het Openbaar Ministerie, buiten heterdaad aangehouden. Ook hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Allebei de verdachten zullen vandaag verder gehoord worden.

De scooter is in beslag genomen voor verder onderzoek. Door de politie zal een aangifte opgenomen worden en verder zullen nog diverse getuigen worden gehoord. De Officier van Justitie zal beslissen wat er met de scooter gaat gebeuren.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750