Tholenaar gewond bij vechtpartij Bergen op Zoom

Toegevoegd: 22-12-2019, 14.20 uur

Tholenaar gewond bij vechtpartij Bergen op Zoom
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

THOLEN - Een 19-jarige man uit Tholen is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een vechtpartij in Bergen op Zoom. Het is niet bekend wat voor letsel hij hierbij heeft opgelopen.

De politie werd rond 01.00 uur naar de Grote Markt in Bergen op Zoom geroepen door beveiligers omdat er een vechtpartij gaande was. Eenmaal ter plaatse zagen de agenten een man op de grond liggen. Bovenop de man zat een andere man die hem aan het slaan was. Naast de twee op de grond stond er ook nog een andere man die het slachtoffer aan het schoppen was. Agenten hebben de twee mannen bij het slachtoffer weggehaald en direct geboeid.

De twee mannen zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en overgebracht naar een politiecellencomplex. De twee verdachten zijn 19 en 20 jaar oud en afkomstig uit Bergen op Zoom. De aanleiding van de vechtpartij is nog niet bekend en zal worden onderzocht door de politie. Het slachtoffer verklaarde dat omstanders nog geprobeerd hebben om hen van zijn twee belagers te ontzetten, maar dat dat kennelijk niet gelukt was.

De twee aangehouden verdachten zullen vandaag worden gehoord. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging. Het is niet bekend wat voor letsel hij door de mishandeling heeft opgelopen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750