Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 243 km

Politie valt drugspand Vlissingen binnen

Toegevoegd: 22-12-2019, 19.34 uur
Politie valt drugspand Vlissingen binnen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft in Vlissingen een inval gedaan in een drugspand. Waar en wanneer dit precies gebeurd is, is niet bekend.


Via Twitter laten de wijkagenten van Vlissingen weten dat ze de woning zijn binnengevallen nadat er informatie binnen was gekomen bij de wijkagenten en een drugsexpert. Na overleg met de Officier van Justitie werd besloten om de woning binnen te vallen. Bij de inval werden enkele kilo’s speed, wiet en pepperspray aangetroffen. Ook lag er nog een rijbewijs dat nog ingevorderd moest worden.

De twee aanwezige mannen in de woning zijn door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. De mannen zullen worden gehoord door de recherche.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (26-12-2019 om 17:04)
d66 wil dat spul zoals marihuana legaliseren. ooit zulke idiote dingen gehoord? weg met dat domme gedogen en keihard straffen.
ouwe koek uit de lege doos (25-12-2019 om 10:42)
kruimelwerk als de regering weet dat NL het grootste drugsland is van de EU maar zelf zegt daar niet veel mee te willen doen. wederom is de overheid zelf de grootste probleemveroorzaker. later zullen zij dan krachtige maatregelen op de bevolking loslaten om de door henzelf gecreeerde crisis te bedwingen.
Wim (23-12-2019 om 19:09)
Gelukkig de juiste informatie binnen gekomen en een zeer goede vangst in het drugspand wat de politie tegen kwamen,en er lag noch een rijbewijs wat nog ingevorderd moest worden je zult het maar tegen komen.
@Anonymous (23-12-2019 om 12:47)
Beste oude Hacker Het is genotmiddelen pand.... Niet genotsmiddelenpand Graag gedaan !
Japie 12 (23-12-2019 om 12:42)
Precies ! Goed gedaan, ik beschrijf dit probleem al jaren en zeg al sinds de jaren 70 dat drugs een economisch probleem en gevaar word maar iedereen lachte mij altijd uit van '' saaie man '' ! Ziehier, in 1 pagina op zeelandnet al 3 drugs-problemen en zo gaat dat elke dag nu... Dit is nog maar het topje van de ijsberg met drugs, er rijden dagelijks meer dan 3 miljoen mensen die wiet roken en nog veeeeeel meer ellende komt op ons af.. De Politie moet per DIRECT wel 1000 agenten erbij en veel meer geld ! Het probleem is nu vooral dat de jeugd drugs heeft geaccepteerd als 'normaal' in het leven om 'bij' te verdienen en om 'leuk' te doen...Het besef is nog niet doorgedrongen in de politiek maar drugs word (is) een economische RAMP !
Vlissinger (23-12-2019 om 08:41)
Idd groote schoonmaak houd maar aan En is hard nodig. Zeer goed werk
Cookie-instellingen beheren