Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 176 km

Drugs en illegaal vuurwerk aangetroffen bij controle

Toegevoegd: 23-12-2019, 12.08 uur
Er werden onder andere 6 dozen nitraten aangetroffen.
Er werden onder andere 6 dozen nitraten aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

Terneuzen - Tijdens een routinecontrole op de Oranjestraat in Terneuzen heeft de politie afgelopen nacht in een auto een partij softdrugs en illegaal vuurwerk aangetroffen. De 18-jarige bestuurder en de 17-jarige bijrijder uit Hoek werden aangehouden.


Agenten surveilleerden vannacht omstreeks 02.00 uur in hun dienstauto over de Guido Gezellestraat toen ze werden gepasseerd door een auto met twee inzittenden. De agenten besloten een controle in te stellen en gaven de bestuurder op de Oranjestraat een stopteken waaraan werd voldaan. Opvallend was dat beide inzittenden, jonge mannen,  ongevraagd direct uitstapten. Eén van de politiemensen zag in het bestuurdersportier enkele gripzakjes met hennep en op de achterbank  meerdere dozen illegaal vuurwerk liggen.  De bestuurder en de bijrijder werden daarop aangehouden.

Uiteindelijk werd bijna 400 gram hennep, 60 gram hasj, en 2,5 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Het ging om 6 dozen met elk 20 nitraten. Verder werden nog een wegschaal, ongebruikte gripzakjes en drie messen in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (24-12-2019 om 14:54)
Gezien de hoeveelheid drugs zijn ze al verder dan alleen maar voor eigen gebruik! En over de messen heb ik ook geen positief gevoel. Leuke jeugd in Terneuzen....
Wim (23-12-2019 om 18:54)
17 en 18 jaar en dan in de nacht om 02,00 uur gelukkig door de politie aangehouden en jawel weer een zeer goede vangst wat ze gevonden hebben,zullen deze kinders geen ouders hebben dan hoor zulke kinders op bed te liggen
Cookie-instellingen beheren