Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval Wilhelminadorp reed onder invloed

Toegevoegd: 23-12-2019, 12.26 uur
Het ongeluk in Wilhelminadorp.
Het ongeluk in Wilhelminadorp.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

WILHELMINADORP - De bestuurder van de personenauto welke vanmorgen betrokken was bij een ongeval, bleek te hebben gereden onder invloed.


De bestuurder, een 40-jarige man uit Kortgene, vloog vanmorgen rond 05.10 uur uit de bocht met zijn auto op de Wilhelminapolderweg. Een speekseltest gaf aan dat de man mogelijk onder invloed van THC reed. De man gaf toe een jointje gerookt te hebben. Op het politiebureau vertelde de man dat hij in de afgelopen 48 uur twee keer een joint gerookt heeft maar zich nog wel in staat voelde om een auto te besturen.

Hij heeft een rijverbod van 24 uur opgelegd gekregen. Een GGD-arts heeft bloed afgenomen voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Surfkid (25-12-2019 om 12:36)
Sterkte aan de boom.
Hypocriet (25-12-2019 om 10:55)
natuurlijk zullen alle zedepredikers hier zeker 48 uur niet rijden na hun kerstborrel, toch ? natuurlijk stemmen die dan weer op de partijen die voor het afschaffen en wegbezuinigen van de politie zijn, want dat scheelt toch maar weer een paar tientjes per jaar in de portomonee.komop, leegzuigen die maatschappij voor eigen korte termijnwinst, dat doen we hier toch al een dik decennia ? potverteren en leeggraaien maar en laat die scheepsladingen met drugs maar binnenlopen heur. de economie moet nu eenmaal verder, opgemaakt en leeggeroofd.
Torenpik (23-12-2019 om 20:44)
Die reedt vaker onder invloed over de dijk in kortgene.....levens gevaarlijk gelukkig is zijn auto stuk.
Jan de filatroop (23-12-2019 om 20:24)
@martin rollema..daar zal het niet bij blijven..alleen auto stuk En hij mag van geluk spreken dat er geen persoonlijk letsel is.aan bv derden
Jan (23-12-2019 om 19:44)
Wel het zijn moordenaars met 4 wielen ,loop net met de hond en je ziet er weer één stom bezopen achter stuur kruipen ,ik kan deze vent niet stoppen of staande houden want als ik dit doet dan staat heel de straat bij mijn vol met politie want dan voelen ze zich bedreigd en ik mag dan de kerst in Torentijd vieren dus hopen maar dat hij niemand aanrijd of een ongeluk veroorzaakt
Peter (23-12-2019 om 19:32)
Hoe kan je nou denken dat je met drugs op nog in staat bent om te rijden? Zo aan die auto te zien niet. Verslavingen horen niet in het verkeer.