Jongen (17) aangehouden na uitdelen kopstoot

Toegevoegd: 24-12-2019, 13.01 uur

Jongen (17) aangehouden na uitdelen kopstoot
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een 17-jarige jongen uit Vlissingen is maandag aangehouden nadat hij een 16-jarige jongen een kopstoot had gegeven.

De 16-jarige jongen meldde zich maandagmiddag rond 16:00 uur bij de politie en verklaarde dat hij, zonder reden, een kopstoot had gekregen van een andere jongen. Ook kreeg hij van een tweede verdachte nog enkele vuistslagen. De mishandeling vond plaats op de Smallekade in Vlissingen. Agenten hebben naar aanleiding van het opgegeven signalement en verklaringen van getuigen een onderzoek ingesteld waardoor de gegevens van één de verdachte al snel naar voren kwamen.

Agenten zijn naar het huis van de verdachte gereden maar troffen deze daar niet meer aan. Aan de familie werd met klem verzocht om de jongen zich te laten melden op het politiebureau. Rond 18:00 uur meldde de verdachte zich op het bureau waar hij werd aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en heeft daar de nacht doorgebracht. De recherche zal de verdachte later vandaag verhoren.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. Omdat hij bij de mishandeling letsel heeft opgelopen is er een GGD-arts naar het politiebureau gekomen om het letsel van het slachtoffer vast te leggen en te omschrijven voor in het proces-verbaal. Drie personen die getuigen waren van de mishandeling hebben een verklaring afgelegd bij de politie.

De tweede verdachte wordt nog steeds gezocht. De politie verzoekt ook deze jongen zich te melden op het politiebureau voor het afleggen van een verklaring.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (25-12-2019 om 22:28)
Zal wel weer van dat klote volk zijn met gebrek aan fatsoenlijke opvoeding.
@wim (25-12-2019 om 00:48)
De beste stuurlui staan aan wal blijkt wel weer, Wim! Goed om Te oordelen vanachter een scherm ;)
Wim (24-12-2019 om 19:21)
Jongetje wat ben jij een lafaard om zo maar een kopstoot te geven aan iemand die je niet kent waar om doe je nou zoiets ik denk toch dat jij iemand tegen komt die dubbel zo hard aan jouw gegeven word.om te laten voelen wat dat betekend zoals je nu zelf voelt,ik hoop dat het slachtoffer geen nadelige gevolgen heeft over gehouden veel sterkte.