Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Motorrijder onderuit op van de Spiegelstraat Goes

Toegevoegd: 24-12-2019, 13.15 uur
De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse.
De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - Op de van de Spiegelstraat in Goes is dinsdagmorgen een motorrijder onderuit gegaan.


De motorrijder kwam rond 11:20 uur ten val ter hoogte van het CZ Zorgverzekering kantoor. Waardoor de motorrijder precies ten val is gekomen, is niet bekend. De politie en een ambulanceteam werden met spoed gewaarschuwd. Het medische personeel heeft de bestuurder ter plaatse behandeld.

De motor raakte bijna niet beschadigd en is veilig weggezet bij een bedrijf in de omgeving.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C.U. (25-12-2019 om 13:42)
Ik was dus de onfortuinlijke motorrijder. Iets te schielijk in m’n voorrem geknepen omdat ik schrok van mijn voorganger die plotseling de Van der Spiegelstraat inschoot. Gebroken pols en een gescheurde lip. Motor vrijwel onbeschadigd. Ik wil alle omstanders bedanken voor de goede zorg en adequaat ingrijpen!
Wim (24-12-2019 om 19:31)
Het onder uitgaan van een motorfiets gebeurd wat vaker hoeft niet altijd de snelheid te wezen gebeurd ook door banden niet op druk staan of te gladde banden dit gebeurd ook door onregelmatig gebruik van de motor waardoor het onderhoud niet voldoende aandacht krijgt.
CM (24-12-2019 om 18:20)
Complimenten voor de verkeersdeelnemers die uit zichzelf het verkeer gingen regelen, top! Hierdoor bedacht ik dat ik ook een hesje in de auto heb liggen voor de zichtbaarheid. Goed gedaan mannen!
JW (24-12-2019 om 13:21)
"spiegel"glad natuurlijk. Hoe is het mogelijk, zoveel toeval: voor het gebouw van een zorgverzekeraar, vlakbij het CBR centrum en op de spiegelstraat. Sterkte!
Cookie-instellingen beheren