Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeersongeluk op kruising in Vlissingen

Toegevoegd: 24-12-2019, 15.45 uur
De hulpdiensten in Vlissingen.
De hulpdiensten in Vlissingen.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Op een kruising in Vlissingen heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.


Het ongeluk gebeurde rond 14.15 uur op de kruising President Rooseveltlaan - Bloemenlaan. De ambulancedienst en een eenheid van de politie werden met spoed ter plekke gestuurd. Het medische personeel heeft twee personen nagekeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De voertuigen liepen door het ongeval lichte schade op. Iedereen kon een kwartier later zijn eigen weg weer vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (27-12-2019 om 14:09)
Met een hernia ben je niet goed in staat om deel te nemen aan het verkeer.... heeft iets te maken met reactie snelheid e. Zo. Bovendien slik je dan vaak pijnstillers die de rijvaardigheid beïnvloeden, mocht zij wel rijden? Natuurlijk wens ik haar het allerbeste toe hoor.
Bas (27-12-2019 om 05:58)
Om waar voor je geld te krijgen @ongeschikt en @mijnmening is het voor de brandweer geen enkele moeite om op verzoek van een hulpverlener jullie in je voertuig te laten zitten tot het dak er af geknipt is. Wees blij dat ze ook nu goec hebben gehandeld.
Bewoner (26-12-2019 om 23:25)
@Armar laat deze domme mensen maar kletsen. Jou tante had dus duidelijk hulp nodig en deze heeft ze gelukkig gekregen. hoop dat het beter met haar gaat. Sterkte en beterschap !
Amar (26-12-2019 om 17:04)
Grappige mensen me tante reed recht door ze heeft last van hernia waar door ze stuiptrekking kreeg van de panniek en stress. Vandaar dat er een ambulance kwam
Ongeschikt (25-12-2019 om 10:45)
met spoed de politie sturen voor een kleine aanrijding met nauwelijks schade ? hadden ze soms opvliegers met paniekaanvallen in de meldkamer ?
Mijn mening (24-12-2019 om 22:32)
Heb ze zien staan, geen schade te zien. Geldverspilling voor niets. Die kerel welke rechtdoor ging zat op z'n gemak te roken en tien minuten later kwamen de toeters en bellen voor de kat z'n viool. Voorrang geven is niet moeilijk als je een heer in het verkeer bent.
Cookie-instellingen beheren