Weerbericht:
Perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto volledig uitgebrand op Deltaweg bij Goes

Toegevoegd: 05-12-2006, 10.20 uur
Door: Brandweer Goes [HVZeeland.nl]

GOES - Op één van de drukste doorgaande Zeeuwse verkeersaders ontstond dinsdagochtend brand in een personenauto.

De bestuurster van de auto kon haar voertuig nog op een vluchthaven tot stilstand brengen, maar al snel maakte het vuur zich van de gehele auto meester.

De harde westenwind was daar uiteraard debet aan. Omstreeks kwart voor acht werd de post Wolphaartsdijk van de Goese brandweer gealarmeerd, twee minuten later gevolgd door een alarmering voor de hoofdpost Goes.

Er werd vanaf twee posten aangereden om op die manier verzekerd te zijn van voldoende bemanning. Het was de Goese tankautospuit die als eerste ter plaatse was en met de blussing begon.

Enkele minuten later arriveerde de Wolphaartsdijkse eenheid die vervolgens het werk van de Goese collega's overnam. De auto brandde volledig uit. Gedurende de bluswerkzaamheden werd de N256 afgesloten.

Dat leidde tot forse files omdat de brand precies in de ochtendspits plaatsvond. Na een klein uurtje konden beide uitgerukte eenheden terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750