Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (14) bedreigd en beroofd in Middelburg

Toegevoegd: 26-12-2019, 10.04 uur
Jongen (14) bedreigd en beroofd in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft op Eerste Kerstdag rond 19.00 uur een 17-jarige jongen opgepakt die verdacht wordt van een straatroof in Middelburg.


De jongeman wordt verdacht een iPhone te hebben gestolen van een 14-jarig slachtoffer. Dit gebeurde onder bedreiging van een mes. De straatroof vond plaats in het Amaliapark toen het slachtoffer zijn hond uitliet.

De verdachte is ingesloten in een politiecellencomplex. De telefoon is weer terug bij de rechtmatige eigenaar. De aangehouden verdachte wordt vandaag verder gehoord door rechercheurs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (26-12-2019 om 20:45)
Van my mag u hem daar nog een jaar vasthouden. Zoo laffe daad
Ger (26-12-2019 om 18:52)
De zoveelste "bekende vd politie" in de maak....
Joris (26-12-2019 om 10:21)
Meestal zijn deze getinte jongens met hoodies, donkere kleding en Nikes Airmax met z'n tweeën op roverspad. Hebben ze zich opgespitst om een groter gebied te bestrijken? En de Amsterdamse hoofdofficier maakt zich zorgen om het toenemende en niet te stuiten geweld door jongeren. Het is hier niet anders. Als het 14-jarige slachtoffer zijn telefoon niet had afgegeven had hij een nachtje op de Eerste Hulp in Goes mogen vertoeven. Zolang de pakkans en straf nihil zijn gaan die jonge rovers lekker door.
Cookie-instellingen beheren