Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 176 km

Dode en gewonde bij ernstig ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 26-12-2019, 18.58 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen is donderdag aan het einde van de middag een ernstig ongeluk gebeurd waarbij één persoon om het leven is gekomen. Een tweede inzittende raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de Sloeweg ter hoogte van de Weyevlietweg. Meerdere ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen voor het ongeval waarbij één auto betrokken was. Ook de brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd voor een beknelling. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De Politie Zeeland-West-Brabant heeft laten weten dat bij het ongeluk één persoon om het leven is gekomen. Een tweede inzittende is door de hulpdiensten uit het voertuig bevrijd. Deze is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis, over zijn of haar verwondingen is niets bekend. De politie heeft de omgeving met afzetlint afgezet. De Sloeweg is in de richting van Vlissingen afgesloten.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
patricia (26-12-2019 om 22:22)
wat een verschrikkelijk ongeluk! heel veel sterkte aan alle nabestaanden
Joris (26-12-2019 om 20:31)
Hoorde net wie er overleden is, ben geschokt. Sterkte voor de familie en vrienden van deze goede gast.
Moeder (26-12-2019 om 19:18)
Hoe is het mogelijk..... Heeft echt niet een andere auto m aangetikt? Wij kwamen er langs toen het net gebeurd was, er stonden wel 5 auto’s al bij, ik denk om eerste hulp te verlenen, die hebben het vast zien gebeuren. Misschien heeft de chauffeur een hartaanval gehad ofzo... Anders kun je het niet verklaren... Heel veel sterkte voor de nabestaanden en beterschap voor de bijzitter.
fietser (26-12-2019 om 19:09)
Vreselijk ongeval, sterkte aan betrokkenen. Familie enzz van slachtoffer en gewonde.
Cookie-instellingen beheren