Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Man opgepakt voor steekincident Arnemuiden

Toegevoegd: 28-12-2019, 10.26 uur
Een 44-jarige man is gewond overgebracht naar een ziekenhuis.
Een 44-jarige man is gewond overgebracht naar een ziekenhuis.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - De twee personen die gisteren na een steekincident in Arnemuiden werden gezocht hebben zich op het politiebureau gemeld. Een man is aangehouden.


Het incident vond rond 12.15 uur plaats in een woning aan het Tuindorp. De politie werd met spoed ter plekke gestuurd. De ambulancedienst kon zonder spoed naar de locatie van het incident. Ter plekke is een 44-jarige man behandeld aan zijn verwondingen waarna hij is overgebracht naar een ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend gemaakt

In de omgeving van Arnemuiden is door de politie met meerdere voertuigen gezocht naar twee personen die er na de steekpartij vandoor zouden zijn gegaan. Via Burgernet werd een bericht verspreid met de omschrijving van de twee personen. Zij meldden zich later in de middag op een politiebureau. De vrouw is als getuige verhoord. Een 19-jarige man uit Goes zit als verdachte vast voor nader onderzoek.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren