Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 343 km

Schoorsteenbrand Oude Rijksweg Krabbendijke

Toegevoegd: 30-12-2019, 10.40 uur
De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen het rookkanaal geveegd.
De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen het rookkanaal geveegd.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij een woning aan de de Oude Rijksweg in Krabbendijke heeft zondagavond een schoorsteenbrand gewoed.


Nadat de melding van de brand rond 23.20 uur was binnengekomen, werden zowel het blusvoertuig van de brandweer Krabbendijke als de ladderwagen van de post Oranjeweg in Goes met spoed naar het brandadres gestuurd.

De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen het rookkanaal van de woning geveegd en zo de brand uitgemaakt. Volgens de politie raakte er niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Vleugel (31-12-2019 om 00:16)
Beste Ziek, In de middeleeuwen stookte men inderdaad houtvuurtjes. En dat nog wel in slecht geïsoleerde woningen!!! Uit metingen blijkt dat de toename van CO2 in de atmosfeer parallel loopt met de industriële ontwikkeling en dus de verbranding van fossiele brandstoffen. De toegenomen CO2 uitstoot is dus niet te wijten aan mensen die zich verwarmen aan natuurlijke warmtebronnen of beesten die scheten laten, maar eerder aan uw heilige koe van blik en staal. Ook de drang van de mens naar high tech oplossingen draagt niet altijd bij aan een beter klimaat. Laat de boeren die voor uw eten zorgen en de bouwers die voor een dak boven uw hoofd zorgen hier aub buiten. Denk liever na hoe u uw vakantie volgend jaar gaat invullen. Vliegen?
Ziek (30-12-2019 om 10:57)
In deze z.g.n. milieu bewuste tijden mag je niet met je auto rijden die ook maar een paar ppm teveel uitstoot, maar middeleeuwse vuurplaatsen met een enorme uitstoot aan vervuiling en gif, neeuuh, dat moet gewoon kunnen. Laten we heel de bouw en landbouw maar afschaffen zodat men gezellig de open haard aan kan zetten. Een schoorsteenveger inhuren hoeft ook niet, de door de belastingbetalers betaalde brandweer komt wel weer gratis service verlenen aan de vervuilers.
Cookie-instellingen beheren