Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten veel wind
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 112 km

Uitslaande brand Scherpenisse blijkt loos alarm

Toegevoegd: 30-12-2019, 10.50 uur
Er bleek sprake te zijn van loos alarm.
Er bleek sprake te zijn van loos alarm.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Geen uitslaande brand maar een 'misverstand'. De brandweer is maandagmorgen uitgerukt naar Scherpenisse na een melding van een woningbrand. Er bleek echter sprake van loos alarm.


De brandweer kreeg rond 09.10 uur een melding binnen van iemand die dacht vlammen uit het dak van een woning aan de Scarpe Ee-laan te hebben gezien. Ter plaatse bleek stoom van een CV-ketel in combinatie met een laagstaande zon te hebben gezorgd voor iets dat leek op brand.

Voor de zekerheid heeft de brandweer nog wel een controle uitgevoerd maar er bleek geen sprake te zijn van brand. De opgeroepen hoogwerker uit Bergen op Zoom is niet meer ter plekke gekomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (30-12-2019 om 19:35)
Jammer van de gemaakte kosten,maar was wel alert.