Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vuurwerkbom ontploft in woning Sluiskil

Toegevoegd: 30-12-2019, 10.54 uur
De politie onderzoekt de zaak.
De politie onderzoekt de zaak.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Een vermoedelijke vuurwerkbom heeft vannacht schade aangericht in een woning in Sluiskil. Er raakte niemand gewond.


Rond 01.00 uur werd de omgeving van de Isabellastraat opgeschrikt door een harde knal. "Vermoedelijk heeft men zwaar vuurwerk door een gat in een met spaanplaat afgesloten raam van een woning naar binnen gegooid", zo vertelt de politie.

Een stuk van het kozijn is door de klap stuk geblazen en in de woonkamer lagen hout- en glasscherven. Er is alleen materiële schade, niemand raakte gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de vernieling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiVuurwerk (3-1-2020 om 16:19)
Sonja, HELEMAAL mee eens!! Als je een petitie start, laat het weten!!
bram goeree (31-12-2019 om 19:39)
zoals hier te lezen is en je op heel veel plaatsen hoort komt er steeds meer weerstand tegen het huidige vuurwerk .het is dan ook '' geen ''vuurwerk'' meer maar meer oorlogstuig .op deze manier wordt het verpest voor iedereen .ook voor degenen die zich wel aan de regels houd .controle ontbreekt door gebrek aan mankracht door bezuiniging van de regering .mensen gebruik jullie verstand .voor je medemensen en de dieren
Jos (31-12-2019 om 10:02)
Knal vuurwerk moet verboden worden, is tegenwoordig geen knal meer maar een kanonschot. Gemeentes doen er weinig aan, te weinig boa's die het controleren. Maar wel de burger hogere lasten geven belasting technisch.
de Vries (30-12-2019 om 20:40)
Ach ja, the onschuldige "vuurwerk" bom.
Wim (30-12-2019 om 19:33)
Het spijt me dat ik dit moet zeggen die het gedaan heeft,moet voorgoed opgesloten worden omdat hij in totaal geen verstand heeft om zoiets gedaan te hebben,zulke mensen mogen niet vrij rond lopen.
loek de burger (30-12-2019 om 19:26)
ik wou mijn hond uitlaten maar er werd vuurwerk afgeschoten harde ROTJES de hond was aangelijnd maar schrok en trok zich los. hij liep de weg op een auto miste hem net. waarom nu al vuurwerk afsteken. dom en levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren