Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee arrestaties na vuurwerkbom in huis Sluiskil

Toegevoegd: 31-12-2019, 15.22 uur
De woning aan de Isabellastraat in Sluiskil.
De woning aan de Isabellastraat in Sluiskil.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De politie heeft vanochtend twee mannen aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij de explosie van een vuurwerkbom maandag in Sluiskil.


In de nacht van zondag op maandag werd de omgeving van de Isabellastraat rond 01.00 uur opgeschrikt door een harde knal. Bij een woning bleek een vuurwerkbom door een met spaanplaat dichtgetimmerd raam te zijn gegooid. In de woonkamer ontstond een ontploffing.

Het onderzoek leidde tot de aanhouding van een 30-jarige man uit Sas van Gent en een 30-jarige man uit Sluiskil. Het duo is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het incident en wat precies tot ontploffing is gebracht.

De bewoonster verblijft voorlopig ergens anders.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren