Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in dak woning Wilgenplantsoen Terneuzen

Toegevoegd: 31-12-2019, 16.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In een woning aan het Wilgenplantsoen in Terneuzen is vanmiddag brand uitgebroken in het dak. Er is opgeschaald naar middelbrand.


Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is de brand begonnen in de schoorsteen van de woning. De brand breidde uit naar het isolatiemateriaal onder de kap van de woning. Om de brand volledig te kunnen blussen, heeft de brandweer dakpannen weggehaald en een zogeheten stoplijn gecreeërd.

Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet. De bewoners konden zich op tijd in veiligheid brengen. Rond 15.50 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. Er moest toen nog wel worden geventileerd. Het is nog onduidelijk of de bewoners thuis kunnen brengen. Stichting Salvage is onderweg om de bewoners bij te staan bij afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roxanne van Hulle (2-1-2020 om 15:19)
De informatie van de Veiligheidsregio klopt niet. De brand is ontstaan door vuurwerk dat op het dak terecht gekomen is.
Cookie-instellingen beheren