Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse woningbrand ontdekt dankzij rookmelder

Toegevoegd: 01-01-2020, 01.11 uur - Update: 01-01-2020, 12.59 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een rookmelder heeft er vannacht voor gezorgd dat een brand in een woning in Middelburg werd ontdekt. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


Omwonenden hoorden kort voor half één een rookmelder piepen bij een woning aan de Vinkenhof. Hierop werd de brandweer gebeld. Er werd rook waargenomen op de eerste verdieping en de brandweer schaalde op naar middelbrand. Dit resulteerde in de inzet van twee blusvoertuigen en een hoogwerker.

De brandweer kon kort voor 01.00 uur het sein ‘brand meester’ geven. Bij de brand, die volgens de Veiligheidsregio Zeeland woedde in het dakbeschot, is niemand gewond geraakt. Stichting Salvage is onderweg in verband met afhandeling schade.

De Veiligheidsregio heeft inmiddels laten weten dat afgestoken vuurwerk de oorzaak is geweest van de brand.
 
Volg alle meldingen van de brandweer rond de jaarwisseling via P2000Zeeland.nl.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750