Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Verschillende buitenbrandjes in Goes

Toegevoegd: 01-01-2020, 03.08 uur
Rond 02.00 uur woedde een brandje bij de Ruisdaelstraat.
Rond 02.00 uur woedde een brandje bij de Ruisdaelstraat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De Goese brandweer is rond de jaarwisseling meerdere keren ingezet voor meldingen van buitenbranden.


Op Oudejaarsavond werd rond 23.40 uur een brandje gemeld bij de Jasmijnstraat. Op de eerste dag van het nieuwe jaar werd rond 00.30 uur een brandje gemeld op de hoek van de Beukenstraat en de Berkenstraat.

Bij de Ruisdaelstraat woedde rond 02.00 uur een brandje. De brandweer kwam hier wel ter plekke maar hoefde niet te blussen. Bij de kruising Marijkestraat - Kamperfoeliestraat woedde rond 02.00 uur op straat ook een brandje. Dit werd op verzoek van de politie wel uitgemaakt.

Volg alle meldingen van de brandweer rond de jaarwisseling via P2000Zeeland.nl.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boris (1-1-2020 om 09:12)
Ik hoop en wens dat t de laatste keer is dat dat knalvuurwek verboden wordt! Niet normaal zulke bommen, je huis staat te schudden ervan. Gewoon sier-vuurwerk en de rest verbieden. Goed nieuwjaar!,,