Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer Middelburg rukt uit voor rook barbecue

Toegevoegd: 01-01-2020, 16.53 uur
Ter plekke bleek al snel dat er sprake was van loos alarm. Ter plekke bleek al snel dat er sprake was van loos alarm.
Ter plekke bleek al snel dat er sprake was van loos alarm.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Middelburgse brandweer is op Nieuwjaarsdag uitgerukt voor een brandmelding als gevolg van een aangestoken barbecue.


Een omwonende zag rook vanonder de overkapping in de tuin van een woning aan de Pieter Duvelaer van Campenstraat komen. Hij belde de brandweer en die rukte vanaf de post Torenweg zonder spoed uit om poolshoogte te gaan nemen.

Ter plekke bleek de waargenomen rook afkomstig te zijn van een barbecue. Er was dus sprake van loos alarm en er hoefde dan ook niet geblust te worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (1-1-2020 om 22:34)
Loool Ik hoop dat er genoeg vlees was om de mannen een vorkje mee te laten pakken. Het moet niet gekker worden uitrukken voor een BBQ. Heel veel mensen hebben een buiten keuken en verwarmd terras en ja die eten wel eens buiten