Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke medicijnen alweer gevonden

Toegevoegd: 01-01-2020, 17.29 uur - Update: 01-01-2020, 19.50 uur
Gevaarlijke medicijnen alweer gevonden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is iemand op Oudejaarsavond gevaarlijke medicijnen verloren. De politie waarschuwde daarvoor maar inmiddels zijn de pillen teruggevonden, zo heeft de politie laten weten.


Het gaat om drie sets van elk 30 stuks van het middel Clozapine. Clozapine behoort tot de atypische antipsychotica. Het vermindert in de hersenen het effect van natuurlijk voorkomende stoffen, voornamelijk dopamine. Hierdoor verminderen psychosen en onrust. Artsen schrijven het voor bij psychose, schizofrenie, bewegingsstoornissen, manie, depressie en onrust.

De medicijnen zijn verloren in de omgeving van de Oude Vaart en de Bernard Zweerslaan. Volgens de politie kunnen ze bij inname gevaarlijk zijn voor kinderen en werd daarom gewaarschuwd. Ruim een half uur nadat de waarschuwing werd uitgegeven, kwam het bericht dat de persoon die de medicijnen kwijt was ze inmiddels via iemand terugbezorgd heeft gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (2-1-2020 om 08:29)
Waarom krijgt iemand deze medicijnen voor 3 maanden tegelijkertijd mee? Ik zelf krijg deze maandelijks. Oke 1stripje kan al gevaarlijk zijn maar toch......
Cookie-instellingen beheren