Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderzoek overlijden chauffeur in truck

Toegevoegd: 02-01-2020, 14.41 uur - Update: 02-01-2020, 15.09 uur
De brandweer verleende op de onderzoekslocatie assistentie aan de politie.
De brandweer verleende op de onderzoekslocatie assistentie aan de politie.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt het overlijden van een vrachtwagenchauffeur die vanochtend levenloos werd gevonden in zijn truck op een bedrijventerrein in Middelburg.


Het slachtoffer werd rond 11.30 uur aangetroffen in een Turkse vrachtwagen op het terrein van een bedrijf op industrieterrein Arnestein. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don woont het slachtoffer zelf ook in Turkije.

Wanneer het slachtoffer precies is overleden, is niet duidelijk. Hij is in ieder geval gisteravond nog levend gezien. Na de vondst vanochtend heeft de afdeling Forensische Opsporing (FO) van de politie ter plekke een onderzoek ingesteld.

Volgens Don zijn er geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf maar kon tijdens het onderzoek ter plekke niet voor voor de volle honderd procent worden vastgesteld dat sprake was van een natuurlijke dood. Daarom is besloten een schouw te doen.

De brandweer kwam met een hulpverleningsvoertuig ter plekke. Volgens de politie was dat om ondersteuning te verlenen. Even voor 14.30 uur werd het politie-onderzoek ter plaatse afgerond en haalde de brandweer de door haar achtergelaten hulpverleningscontainer weer op.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750