Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Overleden trucker stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 02-01-2020, 16.56 uur
De man werd levenloos aangetroffen in zijn vrachtwagen.
De man werd levenloos aangetroffen in zijn vrachtwagen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De vrachtwagenchauffeur die vanochtend levenloos werd aangetroffen in zijn truck op een bedrijfsterrein in Middelburg stierf een natuurlijke dood. Dat heeft de politie vastgesteld.


Het slachtoffer, een man uit Turkije, werd rond 11.30 uur aangetroffen in een geparkeerde Turkse vrachtwagen op het terrein van een bedrijf op industrieterrein Arnestein. Na de vondst vanochtend heeft de afdeling Forensische Opsporing (FO) van de politie ter plekke een onderzoek ingesteld.

Politiewoordvoerder Alwin Don liet eerder vandaag weten dat er geen aanwijzingen waren voor een misdrijf maar dat tijdens het onderzoek ter plekke niet voor voor de volle honderd procent kon worden vastgesteld dat sprake was van een natuurlijke dood. Daarom werd besloten een schouw te doen.

De schouw op het lichaam van de man is inmiddels afgerond en heeft duidelijk gemaakt dat er sprake was van een natuurlijk overlijden. Het politie-onderzoek is inmiddels afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (3-1-2020 om 13:57)
Heel erg triest voor deze trucker. Al kan je bij een natuurlijke dood ook wel vragen stellen bij buitenlandse truckers. Dat is een groep mensen zonder woon of verblijfplaats die letterlijk in hun truck leven en slapen. Meestal is er geen geld voor een truckers hostel. En ze maken vaak lange dagen zonder goed eten en slapen.. Echte nomade's.
jdb (3-1-2020 om 11:42)
Helemaal mee eens. Bijzonder triest. Zo ver van huis. En daarmee een hoop geregel voor eventuele familie, denk ik.
Jose (2-1-2020 om 22:04)
Ik vind dit zo sneu, ver van huis.Rust in vrede beste man.