Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Beknelling bij aanrijding in Stavenisse

Toegevoegd: 03-01-2020, 17.36 uur
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - Bij een verkeersongeval bij Stavenisse is vrijdag aan het einde van de middag zeker twee personen gewond geraakt.


Bij de kruising van de Zuidmoerseweg, de Hoge Kadeweg en de Stavenisseweg (N286) vond een botsing plaats tussen een personenauto en een bestelauto. Het busje belandde in een sloot. De personenauto staat naast de weg in de berm. Het ongeluk werd rond 16.15 uur gemeld als zijnde met een ongeval met een mogelijke beknelling. Daarom werden naast de ambulancedienst ook de brandweerploegen van Stavenisse en Sint-Maartensdijk met spoed ter plekke gestuurd.

Ter plekke bleek in de bestelauto inderdaad iemand bekneld te zitten. De brandweer heeft deze bevrijd. Rond 16.45 uur is ook het traumateam van Rotterdam opgeroepen. Of dit ook daadwerkelijk ter plekke is gekomen, is niet duidelijk. Rijkswaterstaat meldt dat de N286 ter plekke is afgesloten en dat deze naar verwachting pas rond 19.30 uur weer vrij is.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Defmed (4-1-2020 om 10:26)
@bumper, reageer gewoon niet als je 1 niet weet wat er gebeurt is 2 er niet bij was 3 denkt ongevallen analyse te kunnen maken en 4 gewoon een pannenkoek bent die overal opmerkingen op heeft
Bumper: (3-1-2020 om 20:19)
dat bekneld zitten is dat een broodje aap verhaal om via de verzekering geld los te krijgen ? want als ik die grijze betel auto bekijk dan lijkt het mij stug dat daar iemand in bekneld heeft gezeten aan de schade te zien Bumper: