Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Afval in brand in vuilniswagen Zierikzee

Toegevoegd: 03-01-2020, 18.33 uur
De brandweer bij de brand in de vuilniswagen.
De brandweer bij de brand in de vuilniswagen.
© Foto: Brandweer Zierikzee
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - De brandweer van Zierikzee is vrijdag aan het begin van de middag uitgerukt voor de melding van brand in een vuilniswagen.


Rond 13:00 werd de brand in de vuilniswagen ontdekt bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Deltastraat in Zierikzee. Eenmaal ter plaatse bleek brandend afval in een vuilniswagen voor aardige rookontwikkeling te zorgen. De brand was moeilijk te blussen omdat deze woedde in het midden van een hoop geperst afval. Ook was de hydraulische pers van het voertuig defect. Met twee stralen hoge druk heeft de brandweer geprobeerd om de brand te blussen. Met een straal lage druk werd de cabine afgeschermd van de brand.

Toen later een monteur was gearriveerd die de perscilinder heeft overbrugt kont de inhoud van de vuilniswagen worden gelost en afgeblust. De opbouw van het voertuig liep door de hitte enige schade op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren