Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kop in sloot langs Tractaatweg

Toegevoegd: 03-01-2020, 20.51 uur
Door: Tim Koster

WESTDORPE - De bestuurder van een BMW met Belgisch kenteken is vrijdagavond, ter hoogte van Westdorpe, met zijn auto op de kop in een sloot langs de Tractaatweg (N62) terecht gekomen.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 19.20 uur. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de controle over zijn voertuig en belandde op zijn kop in de sloot. De ambulancedienst, de politie en twee eenheden van de brandweer werden direct ter plekke gestuurd. Voor de brandweer bleek er uiteindelijk weinig meer te doen. Het medische personeel heeft ten minste één persoon nagekeken.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft het fors beschadigde voertuig weggetakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (5-1-2020 om 16:26)
Het is niet altijd de oorzaak door gsm of snelheid wetende dat de persoon in kwestie zijn vrouw kortgeleden verloren is waar er ook een kind is achtergebleven. Verdriet doet ook veel !!
Wim (4-1-2020 om 20:41)
AntiGSM heeft gelijk.
AntiGSM (4-1-2020 om 18:18)
@Caa Wilde; ik weet inderdaad niet hoe dit ongeluk ontstaan is. Maar ik kan je wel vertellen dat er wanneer drank in het spel is dit er meestal direct bij staat, als er iemand een klapband krijgt staat het er ook meestal direct bij. Alleen zijn zo'n beetje 95% van alle ongevallen zoals deze "oorzaak onbekend" en dan is het wel vaak oorzaak smartphone. En Caa Wilde: dit is een open forum en iedereen MAG zeggen wat hij of zij denkt.
Caa Wilde (4-1-2020 om 12:12)
Als je niet weet hoe of wat hou dan je mond , antiGsm
Nel (4-1-2020 om 12:06)
Het is inderdaad zo AntiGsm dat er wel opvallend veel mensen in de sloot belanden door "onbekende "oorzaak. Natuurlijk kunnen er andere oorzaken zijn. Ik heb het nu helemaal niet over dit ongeval maar over de vele rijders die in de sloot eindigen, zzoals gezegd opvallend veel.
Ton (4-1-2020 om 10:38)
AntiGSM, Ik rijd ongeveer 100.000 km per jaar ( vrachtwagen ). Als ik van iedereen dit zit te klooien met zijn/haar gsm een euro zou krijgen ben ik binnen een jaar miljonair. U gaat er hier bij voorbaat vanuit dat de bestuurder met zijn gsm bezig was, bij een ongeval is tegenwoordig het eerste wat de politie doet de gsm innemen. Aan de foto's is te zien dat het wel behoorlijk hard ging want het voorwiel is kompleet afgebroken. Echte zeeuw; Wat wil je daar mee zeggen, weer een BMW rijder ? Kan dit een Kia rijder of een Golfrijder of welke auto dan ook, niet overkomen ? Wat de oorzaak dan ook mag zijn ?